kleuren trends

Sigma Coatings onthult de trendkleur van het jaar 2018
 
 
S 7010-R70B
 
Een verfijnde, onverwacht neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar comfort, privacy en hoop.
 
Decoreer uw huis met deze vernieuwende neutraal grijze NCS-kleur, S 7010-R70B, de trendkleur van het jaar 2018.
 
 
Volgens de PPG kleurenexperts draagt deze donkergrijze kleur, met een ondertoon van het diepste indigo, een boodschap uit van autonomie, bewegingsvrijheid en hoop uit. Iets dat veel mensen vandaag de dag steeds meer zoeken.
Het is vergelijkbaar met de zoektocht naar die smoking of dat zwarte jurkje dat u op het lijf geschreven is. Zo is ook deze kleur verfijnd, gezocht en tijdloos.
 
De trendkleur van het jaar, S 7010-R70B, is een uitgebalanceerde mix van zwart en indigo, twee klassieke tinten. Zwart creëert de stilte die we wensen in deze wereld waar informatie massaal op ons afkomt, terwijl indigo staat voor mogelijkheden en diepe hoop. De mix van deze 2 kleuren brengt een ongelooflijk veelzijdige kleur, die toelaat zichzelf te onderscheiden op een tijdloze en trendy manier.
 
Gebruik de kleur bijvoorbeeld op een muur of plafond in matte afwerking of in hoogglans op een trap die natuurlijk verlicht wordt.
 
 
 Op kasten, binnen- en buitendeuren en andere ondergronden, als accentkleur of een volledige muur waar het licht op valt. De veelzijdige donkergrijze kleur kan ook kracht en een moderne luxe uitstralen in interieurs met veel wittinten of pastelkleuren.

 

 

 

 

 

 

KLEUREN VAN HET RIJKSMUSEUM:

Deskundigen van Sikkens stelde een palet van meer dan 60 kleuren samen om het interieur van het museum zo natuurgetrouw mogelijk in zijn oude glorie te herstellen. Het kleurenpalet werd ontwikkeld in samenwerking met deskundigen van de Stichting Restauratie Atelier Limburg. Sikkens ontwikkelde de kleuren en met deze verf werden de decoraties van Cuypers op de muren van het museum gerestaureerd. Het oorspronkelijke decor is het best bewaard gebleven in de bibliotheek, waar de authentieke karakteristieke elementen goed behouden zijn.

De selectie van 8 nieuwe grijstinten en 17 Cuypers kleuren, die samen met de architecten van het Rijksmuseum zijn ontwikkeld, vormen nu samen de nieuwe collectie Sikkens RIJKS kleuren. 
De Sikkens RIJKS Kleuren zijn maakbaar in Sikkens binnenmuurverven en lakken.

Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat geringe afwijkingen door de invloed van het producttype, glans en structuur niet volledig te voorkomen zijn.

 

Door glansverschil kunnen sommige kleuren anders worden waargenomen.

Wij raden u daarom aan de kleuren altijd naast een echte staal uit de Sikkens RIJKS Kleurenwaaier te houden

 

 

 

 
Follow Me on Pinterest